изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:21 EEST
Украйна спира транзита на руски камили за България    
По света Киев. Камион с 20 камили от Калмикия вече пети ден чака на руско-украинската граница понеже Украйна отказва да пропусне “живия товар” в България, съобщи РИА Новости. На 31 януари камионът с животните, които руски предприемач откарва в български зоопаркове, пристигна на пропускателния пункт “Матвеев Курган” в Ростовска област на Русия.

Руските митничари, след като са проверили всички документи, са одобрили извозването на животните от територията на Русия. Обаче, камионът не бе допуснат на територията на Украйна. Украинската страна се позовава на забраната за транзит на животни през своя територия във връзка с мерки за борба с епидемията на африканска чума по свинете.
Поради това в момента се разглежда въпросът за транзита на животните през Турция.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Украйна спира транзита на руски камили за България | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Украйна спира транзита на руски камили за България
Автор: Anonymous да 2009-02-04 @ 16:22 EET

E, НЕ! Туй пък вече е прекалено!... Но ние ще си фкараме казахстански камили от юг, през Пуешко. И без това руските камили ги вземахме досега само заради по-ниското качество и цена. Сега, когато по ефирните талавизии върви "ПР" за да не се консумират евтини яйца, магданос, сиренье и кулбаз, кой ийдиот ще ти купи ефтини руски камили. А и не е тайна за камиларските бизнес среди, че ефтините руски камили са от казахстански произход, натурализирани чрез хранене с модифицирани  руски фуражи и руски чай със  съдържание над 46 обемни градуса  етилов алкохол.

От името на българските фермири-камилари, благодаря за вниманието.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди