изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:03 EEST
Локо Пд тръгна с успех в Албена Къп 2009    
Спорт

Локомотив (Пловдив) спечели първия си двубой от първа група на турнира в Албена срещу отбора на Спартак Варна побеждавайки с 1:0. През първата част отборът на Спартак бе по-активният и надигра пловдивския Локомотив. Костадинов и Илиев имаха възможност да вкарат попадение за Спартак, но опасните им удари излязоха в аут.



В 33-та минута бе най-опасното положение за варненци. Орлинов бе изведен сам срещу вратаря на Локомотив, но стреля в аут. В 40-ата минута Миранда нахлу в наказателното поле на Локомотив (Пловдив), стреля опасно, но топката се отби в гредата и излезе в аут.

В 58-ата и 59-тата минута Спартак можеше да открие резултата, но в първия случай вратарят спаси удар с глава на Сакалиев, а във втория - топката излезе в аут след удар на Моралес.

В 60-та минута, при първото по-опасно положение за Локомотив, Тон бе намерен в наказателното поле, стреля опасно и отбеляза единствения гол за пловдивчани. Седем минути по-късно Сакалиев можеше да изрази резултата, след като бе изведен сам срещу вратаря на Локомотив, но стражът на пловдивчани парира удара.

След днешните мачове начело в първа група са ЦСКА и Локомотив (Пловдив)с по една победа. Следващият мач на Спартак Варна е на 7 февруари срещу ЦСКА, а Локомотив Пловдив същия ден ще срещне Монтана. Утре турнирът продължава с двубои от втора група. Първият мач е между Черно море и юношеския национален отбор до 19 години, а вторият - между Берое и Локомотив Мездра. www.sport1.bg

 


Сходни връзки

Локо Пд тръгна с успех в Албена Къп 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди