изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:40 EEST
Юноша измъкна ЦСКА в Албена    
СпортОтборът на ЦСКА победи с минималното 2:1 лидера в Западната "Б" група Монтана в първа среща от турнира "Албена къп". Това бе четвърта победа от пет срещи за "червените" в предсезонната подготовка. Попаденията вкараха Саидходжа в 31-ата минута и Александър Тонев в 81-ата минута. За Монтана се разписа Харлов в 87-ата минута.

 "Червените" бяха по-добри през по-голямата част от срещата, но след второто си попадение дадоха инициативата на Монтана и това можеше да им изиграе лоша шега. В последните минути втородивизионният тим бе близо до изравняване, но шансът бе на страната на ЦСКА.

Треньорът на "армейците" Димитър Пенев заложи на играчите, които донесоха трите победи на кипърска земя, като отсъстваше само нигериецът Алауса. Отново силно впечатление с изявите си направиха новите попълнения Йордан Минев, Давид Силва и Дормушали Саидходжа. Таранът отбеляза третото си попадение с червената фланелка от началото на подготовката. Той беше единствен нападател в схемата на ЦСКА, а зад него действаха Маркиньос в центъра и Давид Силва и Йордан Тодоров по крилата.

Днес ще се проведат още две срещи от турнира "Албена къп 2009":

14,00 часа        Черно море - България (19 г.)  Албена 1

15,00 часа        Берое - Локомотив (Мездра)    Албена 3

 


Сходни връзки

Юноша измъкна ЦСКА в Албена | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Юноша измъкна ЦСКА в Албена
Автор: Anonymous да 2009-02-04 @ 20:16 EET
Въпреки работния ден, на стадиона имаше толкова много добричлии, колкото  Добруджа и Орловец заедно за пет мача и то в Добрич, не могат да съберат. Хората в града ни са жадни за истински футбол и дано се стигне до някакъв вариант за 90-годишнината!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди