изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:10 EEST
Манчо Панюков е убиецът, заклал децата си    
Новини с. Осиково. 28-годишният Манчо Панюков е мъжът, който е заклал вчера двете си деца и е подпалил дома си в гърменското село Осиково, предаде кореспондентът на радио “Фокус”-Пирин. Хора от съседното село Скребатно съобщиха, че мъжът е оттам, но е женен в Осиково, което е на няколко километра. Все още никой няма представа какво е принудило Манчо да извърши такова чудовищно престъпление.

Негови бивши съселяни от Скребатно коментират, че е имал семейни проблеми с баща си. Защо обаче е посегнал на децата, които са на 5 и 8 години, не е ясно. Къщата, в която е живял със семейството си, е почти напълно изгоряла. В момента цялото село Осиково е пълно с полиция, която разследва случая.
Даниела КРАНТЕВА   Агенция "Фокус"
 
29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията    
Ред и сигурност

29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията, предполага се, че е въоръжен. М.П. е регистриран в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда. Снощи, около 21 часа в с. Осиково - Гоце Делчев, по първоначална информация М.П./29г./ взел децата си  /две момчета на 5 и 8 години/ от интернет клуб и пред очите на минувачите ги заклал с нож. Веднага след това се прибирал в къщата, където живеел с майката на децата си без брак, подпалил я и изчезнал.



Вследствие на пожара са пострадали петима- двама мъже и три жени. След преглед в гоцеделчевската болница, пострадалите били транспортирани в Института “Пирогов”. Най-тежко пострадала, с опасност за живота е 29-годишната жена, с която той живеел на семейни начала.
М.П. е избягал веднага след инцидента. Обявен е за общодържавно издирване. Предполага се, че е въоръжен. Той е регистриран  в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда. Според близки на извършителя, напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много конфликти с родителите на жената, при които живеели. Образувано е дознание, сезирана е окръжна прокуратура. Работата по случая продължава.  

***ОДМВР Благоевград издирва  Манчо Панюков от с.Скребатно за извършени тежки криминални престъпления. Той е висок около 185 см, с кафяви очи.
Умоляваме всички, които имат информация за мъжа,  да се обадят на тел. 112, 166  или най-близкото РУ МВР. Анонимността им е гарантирана.

mvr.bg

 
Издирват мъж, заклал децата си и подпалил петима (ОБЗОР)
05 февруари 2009 | 09:18 | Агенция "Фокус"
Мъж обезглави двете си деца и подпали къщата си в с. Осиково, Община Гърмен, Област Благоевград, съобщиха още през нощта от Националния медицински координационен център за Агенция „Фокус”. От пожара са пострадали петима души, които са с опасност за живота в "Пирогов". Убиецът се издирва.

Сигналът за пожар в къща в град Гоце Делчев е подаден около 21.30 часа на телефон 112 в Центъра за спешна помощ – Благоевград. Екипът установява при пристигането си, че след семеен скандал бащата обезглавил двете си деца – момченца на 6 г. и 8 г. и с бензин е подпалил къщата си.
Вследствие на пожара са обгорели пет души. Майката на децата, на 28 г, е с четвърта степен изгаряне, 70%. Тя е с опасност за живота и е на апаратно дишане. Мъж на 56 г. е с 40-50% изгаряния, жена на 52 г. е с 20% изгаряния, жена на 48 г. е с 12% изгаряния и мъж на 59 г. е с 9% изгаряния. Около 1, 15 часа с четири екипа ранените се транспортират към ЦСМП „Пирогов”.
Бащата е избягал и все още се издира от екипи на полицията.
От МВР съобщиха тази сутрин, че около 21 часа снощи в с. Осиково (община Гърмен), по първоначална информация М.П. (29 г.) взел децата си, две момчета на 5 и 8 години, от интернет клуб и пред очите на минувачите ги заклал с нож.
Веднага след това се прибирал в къщата, където живеел с майката на децата си без брак, подпалил я и изчезнал. Вследствие на пожара са пострадали петима души - двама мъже и три жени. След преглед в гоцеделчевската болница, пострадалите били транспортирани в Института “Пирогов”. Най-тежко пострадала, с опасност за живота, е 29-годишната жена, с която той живеел на семейни начала.
М.П. избягал и се издирва от полицата, предполага се, че е въоръжен. Според близки на извършителя, напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много конфликти с родителите на съпругата, си при която живеели. Образувано е дознание. Работата по случая продължава.
С опасност за живота са и петимата постъпили в „Пирогов” след инцидента в с. Осиково, Гоцеделчевско. Биляна Панюкова на 30 г. е с 60 % изгаряния, Мурад Парагонов на 55 г. е с 35% изгаряния, Малин Караилиев на 59 г. – 22% изгаряния, Емилия Дегьова на 47 г. – 21% изгаряния и Анифе Велева на 51 г. е с 21% изгаряния, съобщиха от „Пирогов”.
Инцидентът с убитите деца и подпалените хора разтресе жителите на село Осиково. Това заяви за радио ‘‘Фокус’’ - Пирин кметът на община Гърмен Ахмед Башев. Башев разказа, че е бил на мястото на инцидента към 01.30 през нощта. Едното детенце е буквално заклано с нож, а по-малкото, не е заклано, а е удряно с главата в асфалта и е убито на място. След това мъжът е хвърлил две туби бензин върху жена му, майка й и баща й, също и върху лелите на жена му, с която нямат сключен брак. Вследствие на пожара пострадалите са откарани в Пирогов. Майката на децата е с опасност за живота, а другите ранени също са с големи степени изгаряния. Къщата е изгоряла до основи. „Никой от селото не вярва, че това се е случило. Това е потресаващо за всички познати и роднините на пострадалите”, каза Ахмед Башев.
28-годишният Манчо Панюков е мъжът, който е заклал вчера двете си деца и е подпалил дома си в гърменското село Осиково, предаде кореспондентът на радио “Фокус”-Пирин. Хора от съседното село Скребатно съобщиха, че мъжът е оттам, но е женен в Осиково, което е на няколко километра. Все още никой няма представа какво е принудило Манчо да извърши такова чудовищно престъпление. Негови бивши съселяни от Скребатно коментират, че е имал семейни проблеми с баща си. Защо обаче е посегнал на децата, които са на 5 и 8 години, не е ясно. Къщата, в която е живял със семейството си, е почти напълно изгоряла. В момента цялото село Осиково е пълно с полиция, която разследва случая.
Ахмед Башев: Инцидентът с убитите деца разтресе хората от село Осиково
05 февруари 2009 | 08:41 | Агенция "Фокус"
с.Осиково/Гърмен. Инцидентът с убитите деца и подпалените хора разтресе жителите на село Осиково. Това заяви за радио ‘‘Фокус’’ - Пирин кметът на община Гърмен Ахмед Башев. По думите му, инцидентът е наистина потресаващ, както за жителите на селото, така и за близките и познатите на пострадалите. Башев разказа, че е бил на мястото на инцидента към 01.30 през нощта. Едното детенце е буквално заклано с нож, а другото, по-малкото, не е заклано, а е удряно с главата в асфалта и е убито на място. След това мъжът е хвърлил две туби бензин върху жена му, майка й и баща й, също и върху лелите на жена му, с която нямат сключен брак. Вследствие на пожара пострадалите са откарани в Пирогов. Майката на децата е с опасност за живота, а другите ранени също са с големи степени изгаряния. Къщата е изгоряла до основи. „Никой от селото не вярва, че това се е случило. Това е потресаващо за всички познати и роднините на пострадалите”, каза в заключение Ахмед Башев.
Цветелина ПИШИКОВА
С опасност за живота са и петимата след инцидента в с. Осиково
Мъж закла децата си, подпали къщата си и избяга
 


Сходни връзки

Манчо Панюков е убиецът, заклал децата си | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Манчо Панюков е убиецът, заклал децата си
Автор: Anonymous да 2009-02-05 @ 13:59 EET

Държавата пак я хванаха в изненадана поза със свалени гащи. Тоз човек е бил съден преди известно време за насилие, а фоторобот (или снимки, за какво ли е това паспортно!) щели да излязат в медиите чак утре. Ако през това време затрие още някой? Че то за две денонощия той може да напусне страната по пътеките или още по-лошо - да се засели в някой по-закътан ъгъл на Державата. Ако избяга в Албания или Македония, нищо не може го върна...  

Май е време да направят като в Швейцария. На всеки мъж до 55 г. му зачисляват пушка и бойна готовност, запасите са 10-20 дена годишно, а амунициите и пушката се държат отделно, за да не ги докопват в заредено състояние случайни лица.

Манчо Панюков е убиецът, заклал децата си
Автор: Anonymous да 2009-02-05 @ 14:03 EET
А, междо другото тъй като от статията се разбира, че единствен свидетел е кмета... Трябва да се знае, че унос тестис, номос тестис, т.е. един свидетел не е свидетел. Тъй че на човека може и сценарий да са му спретнали, кой знае. Все пак да си убиеш децата като бясни котета не е много естествено. Ади, жена се прежалва, ама деца... Не знам, все пак едва ли съм видял всички психопати по тази земя...
Манчо Панюков е убиецът, заклал децата си
Автор: Anonymous да 2009-02-05 @ 16:13 EET
Благодаря за бързата реакция. Добре е че му пуснахте снимката.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди