изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:00 EEST
29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията    
Ред и сигурност

29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията, предполага се, че е въоръжен. М.П. е регистриран в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда. Снощи, около 21 часа в с. Осиково - Гоце Делчев, по първоначална информация М.П./29г./ взел децата си  /две момчета на 5 и 8 години/ от интернет клуб и пред очите на минувачите ги заклал с нож. Веднага след това се прибирал в къщата, където живеел с майката на децата си без брак, подпалил я и изчезнал.



Вследствие на пожара са пострадали петима- двама мъже и три жени. След преглед в гоцеделчевската болница, пострадалите били транспортирани в Института “Пирогов”. Най-тежко пострадала, с опасност за живота е 29-годишната жена, с която той живеел на семейни начала.
М.П. е избягал веднага след инцидента. Обявен е за общодържавно издирване. Предполага се, че е въоръжен. Той е регистриран  в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда. Според близки на извършителя, напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много конфликти с родителите на жената, при които живеели. Образувано е дознание, сезирана е окръжна прокуратура. Работата по случая продължава.  

***ОДМВР Благоевград издирва  Манчо Панюков от с.Скребатно за извършени тежки криминални престъпления. Той е висок около 185 см, с кафяви очи.
Умоляваме всички, които имат информация за мъжа,  да се обадят на тел. 112, 166  или най-близкото РУ МВР. Анонимността им е гарантирана.

mvr.bg

 


Сходни връзки

29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията
Автор: Anonymous да 2009-02-05 @ 22:33 EET
no koment kaqkab koment kato temata ne e za Dobriz a infrmaziaja e 2 hand
29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията
Автор: Anonymous да 2009-02-06 @ 01:19 EET
Абе не е много далече - с автомобил се стига оттам до Добрич за 7-10 часа. А и психопатите не живеят само в Южна България. Хората трябва да знаят, за да се вземат превантивни мерки. Защото този човек, ако имаше свястни приятели да му говорят и успокояват (а не да го поощряват) при агресивните изблици, нямаше да има такъв трагичен резултат.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди