изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:56 EET
ХАНДБАЛИСТИТЕ ЩЕ ОТКАЗВАТ “ОСЪМ” ОТ ТРОЙКАТА, ПРИЦЕЛИХА СЕ ВЪВ ВТОРОТО МЯСТО    
НовиниНаставникът на хандбален клуб “Добруджа - Сплендид” Георги Андреев обяви стартовия състав за шампионатния мач в събота в Ловеч срещу “Осъм”.

Очертава се двубоят да бъде оспорван, предвид факта, че домакините са четвърти, а добричлии - трети, във временното класиране.  Срещата ще бъде генерална репетиция за добруджанци за евромача с “Пролетер Нафтагаз” от осминафиналите на “Чалъндж къп”. Затова клубният бос трябва да направи генерални изводи за състава и играта на неговия тим. Като титуляри срещу “Осъм” ще излязат вратарят Иван Иванов и Светослав Божков, Венцислав Петров, Веселин Станков, Светослав Недев, Илиян Илиев и Светлин Димитров.

По-късно на терена ще влязат Росен Колев, Явор Иванов, Димитър Йосифов, Антон Ганев и др. “Нямам контузени състезатели. В Ловеч ще разчитам на абсолютно всички. Разполагам с голям брой добри хандбалисти и затова ще преследваме само победата. Целта ни е при успех да откажем домакините от третото място и да атакуваме втората позиция, която ще ни даде повече домакинства при плейофите” -  допълни Андреев. В листата на голмайсторите има двама добруджанци - Веселин Станков е шести, а Светлин Димитров - осми.

Президентът на отбора каза още, че клубът ще кандидатства за домакинство на един от турнирите за купата на България при момчетата, юношите младша или старша възрасти. НДТ

 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ ЩЕ ОТКАЗВАТ “ОСЪМ” ОТ ТРОЙКАТА, ПРИЦЕЛИХА СЕ ВЪВ ВТОРОТО МЯСТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди