изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:24 EEST
Бербатов – Граф Дракула    
СпортВ стремежа си да грабне читатели, английският таблоид «Сън” за пореден път публикува любопитен материал, в който сравни звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов с Граф Дракула.

Този път причината не е футболна, а свързана с модните тенденции. Липсата на тен на капитана на българския национален отбор и аристократичната му бяла кожа се превърнаха в обект на разработка на изданието.

Най-светлите футболисти в отбора на сър Алекс Фъргюсън са Димитър Бербатов и Пол Скоулс. Сред най-изпечените пък са Кристиано Роналдо и Неманя Видич, които си падат по солариумите и шезлонгите.

Изданието припомня, че повечето от съвременните футболни звезди са популярни със своята метросексуалност, но на «Олд Трафорд” има и такива, които не са попадали под ултравиолетовите лъчи.

«Бях изумен, когато открих, че Димитър Бербатов прилича на Граф Дракула, тъй като не се показва много на слънчева светлина”, заяви човек от клуба, цитиран от «Сън”.

dir.bg

 

 


Сходни връзки

Бербатов – Граф Дракула | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди