изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:52 EEST
Футбол: ЦСКА победи Калиакра с 2:1    
СпортКаварна. ЦСКА постигна поредната си победа по време на зимната си подготовка, предаде репортер на Агенция "Фокус". На стадиона в Каварна момчетата на Димитър Пенев спечелиха срещу домакините от Каликра с 2:1. Наставникът на „червените” пусна в игра юношите и някои от новите футболисти в тима.


Най-доброто положение за гол през първото полувреме се откри пред халфа на Калиакра Кичуков в 12-та минута. Тогава той стреля от около 10 метра пред вратата на ЦСКА, но топката бе избита в ъглов удар. В края на полувремето на два пъти вратарят на домакините Добрев спаси удари на аржентинския нападател Херман Пиетробон. Капитан на ЦСКА в този мач бе младият халф Николай Чипев.
През втората част Пенев пусна в игра Гунлаугсон, Караджов, Бранеков и Зехиров на местата на Алауса, Омодиагбе, Ковачев и Беконо. Това даде резултат и в 54-ата минута Гунлаугсон изведе Ели Маркес, който напредна и отбеляза за 0:1. Калиакра се опита да упражни натиск, но не стигна до опасни голови ситуации. Вместо това, в 73-ата мин.Гуналугсон удвои. Той засече с глава центриране от корнер, бранител на каварненци блокира удара му, но топката отново попадна у нападателя и той не сбърка – 0:2. 3 мин. по-късно исландецът имаше шанс да вкара втори гол, но ударът му срещна гредата.
В 85-ата мин. Иван Караджов от състава на домакините бе изведен добре и преодоля съфамилника си на вратата на ЦСКА. За повече нямаше време и мачът завърши при този резултат. Утре ЦСКА играе втория си мач от турнира в Албена срещу Спартак (Вн). Контролата с Калиакра не бе част от програмата на Албена Къп 2009.
СТАРТОВИ СЪСТАВИ:
КАЛИАКРА: Добрев, Ант. Димитров, Д. Димитров, Петков, Райчев, Кичуков, Стоилов, Бояджиев, Садула, Станчев, Бонев
ЦСКА: Беконо, Виданов, Ковачев, Узунов, Чипев, Омодиагбе, Алауса, Пиетробон, Маркес, Тонев, Асен Георгиев
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Футбол: ЦСКА победи Калиакра с 2:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди