изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:21 EEST
Треньори на ЦСКА запиват с женски футболен отбор    
Спорт
Наставникът на вратарите Веселин Яневски и кондиционният спец Марин Гъдев се вихрят с бивши свои възпитанички. Лагерът в Кипър явно се e оказал доста забавен за треньорското ръководство на ЦСКА. След като БЛИЦ първи написа за подвизите на Димитър Пенев стана ясно, че във вихъра на купона са били двама от помощниците му. 


Треньорът на вратарите Веселин Яневски и кондиционният спец доц. Марин Гъдев доста са се развихрили в една от вечерите в кипърския курорт Агия Напа. Двамата прекарали нощта в компанията на цял женски футболен отбор.

Дамите били от женския състав на руския Росиянка, които също били на подготовка в курорта. Преди изветно време Яневски и Гъдев бяха част от спортно-техническия щаб на женския футболен тим и работиха в Русия.

”Явно е имало наистина голям купон, след като Гъдев на следващия ден се чувстваше леко изтощен на сутрешната тренировка”, раказаха очевидци за БЛИЦ.

 


Сходни връзки

Треньори на ЦСКА запиват с женски футболен отбор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди