изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:11 EEST
"Албена Къп" 2009    
Спорт

Футбол: Монтана победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 в мач от група А на турнира "Албена Къп" 2009

Футбол: ЦСКА победи Спартак (Варна) с 3:0 на турнира в Албена



Албена. Монтана победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 в мач от група А на турнира "Албена Къп" 2009, предаде репортер на радио “Фокус”-Варна. Единствения гол за участника в Западната “Б” група отбеляза Мирослав Петров в последната 90-ата минута, след като се възползва от центриране на Диян Петров отляво. Срещата ще се запомни и с трите червени картона, които показа главният съдия Радослав Станев. През първото полувреме бяха изгонени бразилецът Даксон от Локомотив и Кондев от Монтана. В края на мача бе отстранен Кюмюрджиев от пловдивчани. След изиграването на днешните два мача лидер в групата е ЦСКА с 6 точки. На второ място е Монтана с 3 точки, а варненския Спартак заема последното с нито една точка.
 
Албена. ЦСКА победи Спартак (Варна) с 3:0 на турнира в Албена, предаде репортер на радио “Фокус”-Варна. Головете за “червените” отбелязаха Йордан Тодоров в 6-ата, Дармушали Саидходжа от дузпа в 12-та, и Давид Силва в 63-ата минута. Това е втората победа за възпитаниците на Димитър Пенев в този турнир. В първия двубой се наложиха над Монтана с 2:1. Срещата бе изгледана от 1300 зрители, а главен съдия бе Станислав Тодоров от Шумен. "Червените" откриха в 6-ата минута с гол на Йордан Тодоров. Той прати топката в мрежата на вратаря на варненския тим с удар от границата на наказателното поле. В 11-ата минута при центриране топката се удари в ръката на Стоян Георгиев и съдията отсъди дузпа. Точен от бялата точка бе Саидходжа. “Армейците” можеха покачат преднината си в 41-ата минута, когато Тодор Янчев удари напречната греда с удар от пенала. Този резултат се запази през първото полувреме. Второто полувреме започна доста по-спокойно от първото. В 63-ата минута защитникът на Спартак Юрий Иванов направи грешка. Той се опита да върне топката с гърди към вратаря. Привлеченият от Локомотив (Мездра) Давид Силва отне топката и реализира третото попадение.
 


Сходни връзки

"Албена Къп" 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди