изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:01 EEST
Футбол: Нафтекс победи Черноморец (Балчик) с 4:2    
СпортБургас. Отборът на Нафтекс победи Черноморец (Балчик) с 4:2 в контролна среща, играна на стадион „Лазур” в Бургас.


Головете за „зелените” отбелязаха Деян Христов (2) и Цветан Филипов от дузпи, както и Петър Колев. За гостите точни бяха Господин Господинов и Милен Танев.
Нафтекс започна по-силно срещата и можеше да си осигури комфортна преднина още в първите 15 минути, но пропуски направиха Христо Лемперов, Деян Христов и Петър Колев. Въпреки това футболистите на Диян Петков съвсем закономерно стигнаха до попадение в 18-ата минута, когато главният съдия Ахмед Ахмед отсъди дузпа за нарушение срещу Лемперов. Зад топката застана централният нападател Христов, който бе безупречен от бялата точка и не остави никакви шансове на вратаря на гостите.
Само 2 минути по-късно футболистите на Нафтекс стигнаха до втори гол. Негов автор стана Колев, който се възползва от меле в наказателното поле на Черноморец (Балчик) след центриране от корнер на Антон Огнянов. Малко преди почивката гостите все пак стигнаха до попадение чрез Господин Господинов. Той се разписа след грешка в защитата на Нафтекс.
В началото на втората част и двамата треньори направиха множество смени, което повлия на качеството на играта, но въпреки това се стигна до нови три гола.
В 59-ата минута Христов се разписа за втори път в срещата, като надбяга двама бранители на гостите след прекрасно извеждащо подаване на Жулиен Парушев. 9 минути по-късно футболистите на наставника Иван Кючуков отново намалиха разликата до един гол в полза на Нафтекс след силен диагонален удар на Милен Танев.
Малко преди края на мача главният съдия даде втора дузпа за „зелените” за нарушение в наказателното поле срещу Стефан Тошков. Този път с изпълнението на 11-метровия наказателен удар се нагърби Цветан Филипов, който също не пропусна да запише името си сред голмайсторите.
Следващата контрола на Нафтекс е на 11.02 (сряда) срещу Балкан (Ботевград). Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Футбол: Нафтекс победи Черноморец (Балчик) с 4:2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди