изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:35 EEST
КАВАРНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ НА "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО"    
НовиниВ края на месеца, от 26 до 28 февруари за поредна година в НДК ще се проведе международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо". И тази година община Каварна ще участва в изложението, заяви за НДТ Коста Аргиров - ръководител на туристическия отдел в морското кметство.

В 26-ото издание на форума заявка за участие са подали над 320 изложители от страната и чужбина, информира сайтът на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, като за първи път на това изложение у нас ще се представят фирми от Португалия и Тунис. Освен тях, участие ще вземат фирми от Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и Перу, като най-много са фирмите от Турция, Гърция и Италия. Националните туристически организации от Гърция, Турция, Испания, Кипър, Австрия, също ще се включат в изложението. Със самостоятелни щандове в борсата ще участват и 18 общини. В рамките на изложението ще се проведат много дискусии, презентации, ще бъдат коментирни актуални проблеми от развитието на международния и вътрешен туризъм.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ НА "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди