изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:48 EEST
Личната карта на изчезналия Иван Тумбалов е намерена до открития в Благоевград труп    
Ред и сигурност Благоевград. Личната карта на изчезналия в новогодишната нощ Иван Тумбалов е намерена до открития в Благоевград труп. Това съобщи за радио ‘‘Фокус’’ - Пирин говорителят на Областната дирекция на полицията в Благоевград Гергана Моралиева. По думите й, не е ясно дали това е тялото на младежа, тъй като трупът все още не е преминал през експертиза. До края на деня ще се установи дали в действителност става дума за тялото на Иван Тумбалов.


18-годишният Иван Георгиев Тумбалов от Благоевград е видян за последно на 31 декември 2008 г. към 23.30 часа в кв. "Струмско".
Йорданка БАКАЛСКА

Майката на изчезналия Иван говори за него в минало време

90 полицаи с кучета търсиха Иван около Благоевград

 

Откриха трупа на изчезнал в Благоевград младеж (ОБЗОР)
09 февруари 2009 | 21:24 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Установена е самоличността на намерения по-рано днес труп в Благоевград. Тялото е на 18-годишния Иван Георгиев Тумбалов от Благоевград. Трупът на младежа е транспортиран в моргата в Благоевград. Повече от 40 дни продължи издирването на младежа от Благоевград, който бе видян за последно на 31 декември 2008 г. към 23.30 часа в кв. „Струмско”. В продължение на 40 дни полицаи, близки и приятели издирваха изчезналия младеж.
Полицаи от Районно управление на МВР-Благоевград откриха в канал край квартал „Струмско” труп с неустановена самоличност. По-късно личната карта на изчезналия в новогодишната нощ Иван Тумбалов бе намерена в близост до трупа. По думите на говорителя на Областната дирекция на полицията в Благоевград Гергана Моралиева, не е ясно дали това е тялото на младежа, тъй като трупът все още не е преминал през експертиза.
Повече от два часа продължи аутопсията на трупа на Иван Тумбалов, открит в района на рибарниците в Благоевград. Съдебният медик д-р Яни Златин, извършил съдебно-медицинската експертиза, заяви, че няма видими белези от насилствена смърт по тялото на момчето.
Трупът е в относително запазено състояние, тъй като е престоял във водна среда, но предстоят още експертизи, които с категоричност да докажат точната причина за смъртта на Иван, заяви д-р Златин.
Личната карта на 18-годишния младеж е намерена в джоба на панталоните му. Освен документа за самоличност, в дрехите му е открита и банкнота от 10 лв., съобщи шофьорът на линейката, транспортирала тялото до благоевградската морга. Мария Тумбалова, майка на открития мъртъв Иван все още не е видяла детето си. За откриването му в канала край благоевградският квартал „Струмско” е съобщил съпругът й Георги Тумбалов.

 


Сходни връзки

Личната карта на изчезналия Иван Тумбалов е намерена до открития в Благоевград труп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди