изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:46 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - С нагласа сте да споделяте добрите си мисли и без излишна суета ще търсите вниманието на околните. Днес ще дадете изява на скритите си желания и пориви, и те ще направят атмосферата около вас творческа.

ТЕЛЕЦ - Съдбата ще отвърне с добро на готовността ви да сте полезни. Добрите изненади ще направят деня ви интересен. Развръзката в ситуация ще ви покаже, че не всичко е такова, каквото изглежда, но няма да съжалявате.

БЛИЗНАЦИ - На делова среща ще се запознаете отблизо с бъдещ проект, обсъждайки детайлно въпросите с партньорите си. Ще обменяте идеи и търсите най-добрите решения за тях, изхождайки от общи интереси.

РАК - Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха.

ЛЪВ - Ще се погрижите започнатото днес да го приключите до вечерта, за да е тя спокойна, а утрешният ви ден по-лек. В тази връзка ще помислите и за сътрудниците си, има какво да ги занимава и тях.

ДЕВА - Стартирането на проект или друга значима за вас задача ще постави началото на добър период за бизнеса ви. Интимната ви връзка също ще ви създаде повече вълнения, особено, ако касае и трети човек.

ВЕЗНИ - Любовен порив ще ви въздейства позитивно. В отношенията към любимия си човек ще се покажете такива, каквито другия би искал да ви вижда. В личните си дела ще придобиете повече смелост.

СКОРПИОН - Интересът, който бихте искали да събудите у някого ще се сбъдне. Бъдете естествени и не предприемайте рисковани ходове. Родител или друг близък човек очаква от вас повече грижи.

СТРЕЛЕЦ - Съобразявайки се с изискванията на другите, ще бъдете поставени пред избор. Без да се замислите, ще направите компромис със себе си, но на по-късен етап ще се окаже, че ходът ви е печеливш.

КОЗИРОГ - Ще ви зарадва развитието на делови въпрос, който до сега ви е създавал проблеми. Финансови придобивки и други удовлетворяващи ви проявления ще направят деня ви хубав.

ВОДОЛЕЙ - Ще се радвате на добро разбирателство и подредба на делата ви. Положените усилия ще дадат добри резултати. Толерантното ви отношение към хората, ще ви постави в добра позиция за бъдещи проекти.

РИБИ - Ще започнете подготовка по проект, върху който имате поглед. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към среща с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди