изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:16 EEST
Продуцентът Крум Крумов: Забраних на Азис да прави секс с куче    
Интервюта
Със Софито се карахме заради бившия й мъж Петърчо. Светските клюкари прогнозират, че продуцентът Крум Крумов ще боксира до пълен нокаут Азис заради предателството му. Както е известно, костинбродският славей прави клип при конкурента му "Пайнер мюзик".


Слуховете са противоречиви – Крумов е щедър на подаръци, но и на наказания. Той е единственият продуцент, който почти всяка вечер е на една маса със звездите си, но може и да ги шамароса – в буквалния смисъл, ако прецени, че са заплашили с нещо интересите на фирмата, или собствения си имидж. Не е тайна, че Софи Маринова си го отнесе от Крумов, но продължи да работи с него, а на последния си рожден ден получи от продуцента подарък златна гривна. Бони пък след като напусна фирмата, отново се върна в “Сънни мюзик”, и после пак напусна. Как стоят нещата сега при Азис?

- Г-н Крумов, наистина ли се разделихте с най-именития си изпълнител? Или става въпрос за пореден рекламен трик?
- На практика в момента ние с Азис нямаме обвързаност. Той вече има договорни отношения с Тв2. Иначе продължаваме да поддържаме добри контакти и да си помагаме взаимно. Това, че Азис стана тв-водещ, и че фирма “Пайнер” му продуцира клип – това си е негово право. Но между нас нищо не се е променило – снощи даже бяхме заедно на заведение. Слуховете, че се разделяме, са на ваши колеги и са чиста проба измишльотини.

“Дяволът като нямал работа, си е...децата!”.

- Ако все пак това се случи, ще си промените ли отношението към него?
- Не. Разделям отношенията – кое е чиста проба бизнес и кое е приятелство. Човек не е длъжен да бъде лоялен цял живот към някого. Ако му предложат по-добри условия, естествено, че ще приеме. Каква е моята философия: Когато помогна на някого, аз не очаквам той да ми е задължен. Защото ако той се чувства така, то поставя и мен в това положение – и аз да се чувствам задължен. А това е бреме.

- Няма друг продуцент у нас, който да е създал такава мегазвезда като Азис – докъде се простира вашият принос за марката Азис?
- По принцип се получи синхрон между нас двамата. Едно от важните неща в бизнеса е да има разбиране, синхрон и доверие. Първото, което ми хареса в него, е доброто му излъчване. Беше много срамежливо момче и това също ми хареса. Повярвах му и направихме един добър продукт – през 98-а създадохме марката Азис.

- Сегашната история с новата любов на Азис – Бобчо, пиар ли е?
- За личния му живот ще питате лично него.

- Е, хубаво, ама малко така ни намирисва на пиар на нас журналистите. Разделиха се с Китаеца, и –хоп, единият с Виолета, пък другият с Бобчо...
- Това е логично. Азис и Китаеца бяха свикнали да живеят заедно и като се разделиха, нормално е всеки да си потърси партньор в живота. Навик.

- Е, да но Азис нали си има Галя – те са заедно, доколкото знам от 14-годишни?
- Ами, той си живее с Галя. Но тяхната връзка е по необходимост – те двамата с Азис един без друг не могат да живеят. Галя му е, дето му викат – “другар в живота”.

- Вярно ли е, че сте приели Васко /Азис/, защото той е дошъл при вас с евангелски песнопения, а вие сте евангелист...
- Аз не съм евангелист - това е лъжа. Но първият албум на Азис наистина е с евангелски песнопения. Там обаче той не пее сам, а в група.

- А вярно ли е, че веднъж сте бил така – малко агресивен със Софи Маринова и че тя се страхува от вас?
- Има много видове страх. Мисля, че изпълнителите ми изпитват респект към мен.

- Бил ли сте груб със Софи?

- /усмихва се многозначително – б.а./ Веднъж...Аз й се ядосах на нея затова, че мисли по начин, който й вреди на нея. По-скоро имахме пререкания с Петърчо – бившия й мъж. Той й влияеше. А едно от най-важните неща за мен, като ценностна система, е доверието. Ако го няма, не става бизнес.

Една от причините за успехите на Азис е тази, че той прие дисциплинирано условието ми. Един ден му казах: ”Васко, трябва да знаеш едно – майка ти, баща ти, Галя и аз – това сме хората, които сме едно семейство! Всички останали около нас са временни увлечения и приходящи хора. Защото интриги ще има. Вкарат ли те в интрига, идва недоверието. А аз искам да си вярваме безпрекословно, за да се получат нещата.” А със Софи, още от самото начало, заради Петърчо започна едно такова недоверие, една мнителност към мен...Докато за Азис, аз винаги съм казвал, че той е лоялен човек – Азис е пич. Възпитан и кротък. Вслушваше се в съветите ми. Искаше да строи къща в Костинброд – да надгражда етаж, и да живее с майка си и баща си. Аз му казах: ”Обиколи 20 къщи, където живеят ортаци, и питай дали не са скарани! Ако намериш двама такива, почвай да строиш!” След което той се изнесе в София.

- Според мен Азис има доста голям респект и скрупули от баща си. Баща му май не можа да преглътне шока със сватбата на Васко с Китаеца...

- Баща му свири на “Васил Левски”, когато Азис “роди” на стадиона. Така че... Баща му е широкоскроен човек и в един момент разбра като артист, че границата между пошлото и уникалното при сина му, клони към уникалното. Няма друга мегазвезда като Азис. Може да има и по-талантливи, но докато не са открити, си умират като неизвестни. Всяко нещо си има цена. Азис, другата причина поради която стана това, което е, е, че плати висока цена, без да взима “назаем”.

- Сега, аз обаче едно не можах да разбера в неговите пиарски “въртележки” – веднъж Бони му беше “бившата съпруга”, после той стана “съпруга” на Китаеца, после Галя взе, че роди от него...Твърде много метаморфози. Намесвахте ли се вие в идеите за тези метаморфози?
- Всички те са съгласувани с мен. Налагал съм му много малко забрани. Защото ако на един творец му вземеш свободата, ти му взимаш стимула. Звездата спира да “грее”.

- Ще споменете ли една от забраните, които сте му наложил?
- Ами, имаше идея да прави секс с куче. Забраних му. Не се вписваше в моя мироглед. Много звезди не успяват да платят онази цена, която да си струва – да не залитнат в пошлото.

Много певици например опитват да се направят на лесбийки, но не се получава.

- Бил сте против и за участието на Азис във “ВИП-брадър”. Доколкото знам, мотивите ви са били, че една звезда трябва да живее на дистанция от публиката...
- За “ВИП-брадър” се оказа, че не съм бил прав, като съм отправил такава забрана. Първо, че той спечели нова аудитория от по-средното поколение и беше един добър преход към кариерата му на тв-водещ, в която той определено израсна. Има много колеги, които в един период са известни, и после омръзват на публиката. Азис избегна това, като отиде от едно място на друго.

- А как позволихте голия билборд на Азис с прашките срещу паметника на Левски? Не съм против билборда, а срещу избора на мястото.

- И до Централна баня да го бяхме сложили, пак щеше да има хора, които да недоволстват. Ние сме свободна държава. Аз рекламирах сингъл, който се казваше “Как боли” и по някакъв начин трябваше да привлека вниманието на хората. Ако се остойности рекламата, която стана с този билборд, сигурно ще струва 1-2 милиона лева. Най-добрият критерий е времето. Бойко Борисов тогава извърши неправомерно сваляне на билборда, но по този начин ни направи най-големия пиар. Снимаха свалянето на снимката и бТВ, и Нова телевизия, Канал 1, всички първи страници на вестниците бяха наши – изобщо стана събитието на деня.

- Благодарни ли са ви звездите, които сте създал?
- За момента – да. Но аз не искам друго, освен лоялност.

- А има ли неблагодарници?

- Разбира се, но не бих ги цитирал – няма смисъл да им правим реклама. Но все пак ще дам един пример. Имах в миналото една изпълнителка Орнела. Тя за три месеца отиде в Топ 5 за България. Не можа обаче да плати цената за този успех. Разделихме се. Чак след 7 години намери сили, дойде и ми каза: ”От две години ти набирам телефона и го изключвам, защото ми е неудобно от теб. Моля те, върни ме във фирмата!” Беше си съсипала живота, но не я върнах обратно. По принцип,

като направиш един човек звезда, може да му съсипеш живота.

Защото певците имат синдрома на политиците – мозъкът почва да отделя един хормон, заради който губят реална представа за живота.

- Общувате доста приятелски със звездите си..
- Когато са начертани граници между човешките отношения и бизнес-отношенията, в това няма нищо страшно. Държа да сме близки, но да има и респект. Моите “питомци” са доста атрактивни, както е известно – женят се, развеждат се, раждат, пак се развеждат – явно ги зареждам с такава енергия! /смях – б.а./ Но това са нормални, житейски неща. Ето историята на Софи – Дачо всъщност й се явява като син. Да не дърпам дявола за опашката, ама с него се разбираме – Петър й влияеше лошо.

- Заложил ли сте на някаква нова звезда, която тепърва създавате?
- Да.

- Мъж, или жена е?
- Жена. В България просперират повече жените. За разлика от Гърция, да речем, където най-големите звезди са мъже.

- Съгласен ли сте, че вашата музика се “гледа”?
- Ами, да. По принцип изпълнителите са повече по заведенията и там на тях гледат по такъв начин, че визията, сексуалното внушение са важни.

- С Митко Пайнера в какви отношения сте?
- Нормални.

- Няма война между двете фирми, така ли?
- О, не. Отношенията ни са напълно колегиални. Звъним си да се питаме за изпълнители, които се преливат от едната в другата фирма. Екстра Нина например вече е при мен, но преди това го питах дали я е освободил, има ли тя някакви задължения към “Пайнер” и т.н.

- Кой е в момента най-скъпоплатеният ви изпълнител?
- Софи. И другият е Устата. Той е много интелигентен и се отнася много отговорно към работата. 


Еми Мариянска

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Продуцентът Крум Крумов: Забраних на Азис да прави секс с куче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди