изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:21 EEST
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СПОКОЙНО: Стреляха и по градски автобус в София    
Новини
Снощи около 20.00 часа е стреляно по автобус, движещ се по линия с номер 310 по бул. "Добринова скала" в столичния квартал "Люлин". Това съобщи пред БТА изпълнителният директор на "Столичен автотранспорт" Асен Добранов.


Инцидентът е станал към крайната спирка в квартала. В следствие на стрелбата са счупени четири странични стъкла на автобуса, няма пострадали пътници.
Добринов не съобщи повече подробности и не е ясно с какво е стреляно, нито от кого.
От МВР съобщиха, че веднага след получаването на сигнала за инцидента на място са изпратени полицейски екипи, които започнали оглед. Установили, че от дясната страна на автобуса са счупени две малки плъзгащи стъкла, а на срещуположната страна има два кръгли отвора. Иззети са трасологични следи. Засега видът на оръжието е неизвестен, прави се експертиза. Шофьорът разказал, че чул шум от счупване на стъкла при потегляне от спирката и веднага спрял, но не видял извършителя. Служители от Девето РПУ разследват случая, уточниха от вътрешното министерство.
Девет трамваи и тролейбуси в депата "Искър" и "Надежда" са били обект на вандализъм през тази нощ, съобщи междувременно пред БТА изпълнителният директор на "Столичен електротранспорт" Евгени Ганчев. Обект на атака в мотрисите са били автоматите за продажба на билети, монтирани в тях. През последните седмица са били разбити над 20 автомата за продажба на билети. От дружеството заявиха, че предприемат мерки за осигуряване на допълнителна охрана на депата през нощните часове. dir.bg

ОТСТРЕЛВАТ СЕ КАТО ЗАЙЦИ: Стрелба и по футболния бос Юри Галев

ВСИЧКО ЗА ПОРЕДНОТО ПОКАЗНО УБИЙСТВО В БЪЛГАРИЯ: 22-годишният Кирил Попов е бил убит в София

Изстреляха цял пълнител срещу софиянец

Нарковойна!

 


Сходни връзки

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СПОКОЙНО: Стреляха и по градски автобус в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди