изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:34 EEST
"ЕВА" ВЕЧЕ ДИКТУВА И МОДАТА НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ УНИФОРМИ    
НовиниНаложилата се на модния подиум у нас фирма за дамски облекла "ЕВА" ООД, Добрич, вече е утвърдено име и на пазара на ученическите униформи, който придобива все по-голяма актуалност.

Тя е сред първите, които започнаха да изработват колекции от облекла за учениците.
Началото на работата с униформени облекла за дизайнерите в компанията било поставено преди две години, когато от "Софийска градска компания" ги избрали, за да изработят служебните тоалети за контрольорите в трамваите в София. Така вече две години "ЕВА" ООД поддържа непрекъснато гардероба им. Фирмата шие униформени облекла и за хотели, сред които "Грейн парк" в курорта "Златни пясъци", "Одесос", Варна, както и облеклата на работещите в "Изида", в заведението "Мечока Бен" и много други.
Вече втора година фирмата изработва и ученически униформи. Първата колекция е направена за частната гимназия "Леонардо да Винчи". Тази година фирмата изработи и облеклата за другата частна гимназия в Добрич "Райко Цончев". Сред клиентите й са още и СОУ "Найден Геров" във Варна и други учебни заведения от страната.
Колекциите ученически униформи на  "ЕВА" ООД впечатляват не само с изискания силует и изящна кройка, но и с внимателния подбор на материите. "Предпочитаме ризите да са изработени от памучни материи или смеси. За долните части на костюмите залагаме и на елестан, за да са по-удобни за носене" - коментира за НДТ Мария Донева, управител и съсобственик на "ЕВА" ООД. Тя сподели, че в колекциите ученически униформи фирмата предлага допълнително трикотаж, плетени пуловери, жилетки. Облеклата имат и акценти - като емблеми, вратовръзки... Сака, спортни якета, елеци пък допълват моделите по желание на клиентите. При съчетаването на елементите дизайнерите вмъкват и от цветовете на училищните символи.
За да отговори на все по-нарастващия интерес към ученическите униформи не само в Добрич, но и в цялата страна, фирма "ЕВА", която предлага продукцията си с търговска марка "Евея", е разработила цяла колекция, която може да задоволи и най-изтънчения вкус. Моделите могат да се намерят и на сайта на фирмата www.eva_ood.com. Цените на облеклата са приемливи, а основната цел е да се удовлетворят клиентите, за да бъдат щастливи с новите  униформи, както децата, така и техните родители. "ЕВА" ООД дава възможност и за отстъпки, когато семейството има две и повече деца в училището, за което се изработват униформите. 
Наред с работата по новото направление, "ЕВА" ООД продължава с колекциите си дамска мода. Вече е готова модната линия за Лято`2009 г.,  като някои от ефирните модели за слънчевите летни дни вече могат да се видят и в сайта на фирмата.
 


Сходни връзки

"ЕВА" ВЕЧЕ ДИКТУВА И МОДАТА НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ УНИФОРМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди