изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:09 EEST
ОТКРИХА ИЗЧЕЗНАЛА НА 20 КИЛОМЕТРА ОТ ДОМА Й    
Новини68-годишна жена от генералтошевското село Василево е издирана от органите на реда на 11 февруари, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Сигнал за изчезването й е подаден в РПУ - Генерал Тошево от кмета на селото. По думите му, жената напуснала дома си около 13 часа предния ден и оттогава е в неизвестност.
Служители на полицейското управление в Ген. Тошево предприели необходимите мероприятия за издирване на изчезналата. Извършени са щателни претърсвания на землищата на с. Василево и съседните населени места, както и на такива в Каварненско. Съдействие са оказали кметове и жители на двете общини, проверявани са адреси на близки на изчезналата. Разпространени са били и нейни снимки.
Жената е открита около 16 часа на 11 февруари в района на с. Спасово - на около 20 километра от  жилището й. Установено е, че спрямо нея няма извършено престъпление. 68-годишната споделила, че е загубила ориентация и не била в състояние да се прибере сама. Предвид възрастта й и това, че е престояла повече от 24 часа на открито, е съществувала реална опасност за здравето и живота й. Отведена е в Центъра за спешна медицинска помощ - Ген. Тошево, от където, след обстоен преглед, е предадена е на близките й в добро здравословно състояние. НДТ
 


Сходни връзки

ОТКРИХА ИЗЧЕЗНАЛА НА 20 КИЛОМЕТРА ОТ ДОМА Й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди