изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:37 EEST
БЪЛГАРСКИЯТ ГЛАС НА „ДОКТОР ХАУС” ЗАПИСА ПЕСЕН    
Новини Певицата и автор на музика и текстове за песни Радостина Колева се «вкара» в особен филм. Тя облече в красиви дрехи новото си парче «Има след бурята дъга» като предложи на актьора Даниел Цочев да го реализират двамата, като дует.

Дани мечтаеше да се появи като певец и дори преди време записа песен с колежката си Нели Топалова. Зад новия тандем застана и аранжорът Алекс Нушев. Така «Има след бурята дъга» стана факт в средата на годината. А защо чувате за продукцията едва сега? И това си има своето обяснение – Радостина и Даниел се състезаваха във фестивала на българската популярна песен «Златният Арлекин», посветен на Емил Димитров и впоследствие станаха сред 10-те финалисти на конкурса в Плевен. На самото събитие в Драматичния театър “Иван Радоев” дуетът Колева-Цочев закри първата фестивална вечер, което си е истинска чест за всеки изпълнител. От този момент нататък песента «Има след бурята дъга» започва своето музикално-театрално представяне по радиостанциите в столицата и страната. А едновременно с това Даниел Цочев продължава с успешните си изяви в театър «Възраждане», където съвсем скоро се състоя премиерата на представлението «Табу», а Радостина Колева работи над нови текстове за други изпълнители и над поредна песен за Маргарита Хранова.

 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКИЯТ ГЛАС НА „ДОКТОР ХАУС” ЗАПИСА ПЕСЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди