изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:17 EEST
Първичен инстинкт    
Любопитно Ако мислите, че различните похвати за разпалването на желанието са измислени в нашите модерни времена, жестоко се лъжете. От незапомнени времена хората са се стремяли да съхранят либидото и желанието си за бурни сексуални преживявания. Така например в древна Индия са похапвали кози тестиси,  варени в мляко, в Средновековна Европа чудесен афродизиак е била медовината.

 

 

 

Ако мислите, че различните похвати за разпалването на желанието са измислени в нашите модерни времена, жестоко се лъжете. От незапомнени времена хората са се стремяли да съхранят либидото и желанието си за бурни сексуални преживявания. Така например в древна Индия са похапвали кози тестиси,  варени в мляко, в Средновековна Европа чудесен афродизиак е била медовината. В наши дни сетивата ни са до крайност наситени, затова и дразнителите на сексуалното ни желание са твърде различни. Ние ще ви представим някой от тях и може би ще ви дадем някоя нова, полезва идея.

Старо, колкото и света, но добре изпитано – питието

Тази рецепта е класическа и ви гарантираме, че върши чудеса, в точния момент и точната доза. Може да превърне на пръв  поглед скромни мъже и жени в палави зверове без задръжки.

Стриди

Способността им да предизвикват “по-особени” желания у хората, които ги консумират, са познати добре. Внимавайте, обаче, защото тук, има малък риск да попаднете на партньор с капризен стомах и това да провали вечерта ви.

Обувки с висок ток и ....малко плът

Качени на висок ток, винаги имаме усещането, че светът е в краката ни, а от там и всеки  мъж. Що се отнася до тоалета ви, съветваме ви той да е възможно най-стилен до момента, в който “съвсем случайно” не се разкрие голо рамо или секси коремче, а защо не и прекрасно бедро.

Бари Уайт

Разбира се, че може да изберете различна музика, но посланието трябва да е едно - бавни, събуждащи еротичното желание мелодии.

Масаж

Да позволиш на някой да се докосне до теб, преди самия секс, е доста въбуждащо и винаги еротично. Има теория, че щом някой допусне да му разтриеш врата или гърба, е напълно възможно той да се остави в ръцете ти, да задоволиш всичките му нужди и желания. Бъдете сигурна и в още нещо, ако планирате романтична вечер, не забравяйте никога масажът с етерични масла, които вършат  чудеса.

Парфюм

Не знам дали сте се замисляли, че понякога желанието ни се поражда съвсем случайно от някой непознат, който само е минал край нас. Никога не правете компромис с аромата, който използвате, избирайте само такъв, който се слива перфектно с вашата кожа.

И сега черешката на тортата..... обещанията

Колкото и невероятно да ви звучи обещанието и думите, които чуваме от обекта на желанията ни, действа повече от колкото си мислим. Замислялили сте се колко често попадате в капана му, само защото сте чули думите : “Представи си Венеция и само ние” или “Искам да сбъдна всичките ти мечти”. И не забравяйте, че думите могат да постигнат, толкова много, колкото самите ние никога не сме си представяли.

 http://www.bliasak.bg

 


Сходни връзки

Първичен инстинкт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди