изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:07 EEST
Кадиев: Орешарски няма да е министър след седмица    
Политика
До една седмица Пламен Орешарски няма да е министър на финансите, прогнозира общинският съветник от БСП Георги Кадиев. Причината за това е фактът, че с бившия вече директор на НАП Мария Мургина са като скачени съдове, мотивира се той по бТВ.


Орешарски трябва да си подаде оставката, защото участва в една организирана система с Мургина, срещу която вече тече проверка в Националната следствена служба, смята Кадиев, който е и бивш заместник на финансовия министър.
Правилният ход на премиера Сергей Станишев сега трябва да е освобождаването на Орешарски възможно най-скоро, защото тази свързаност е като лавина и ще се отрази на всички, на цялото правителство, категоричен беше Кадиев. Той потвърди, че има информация за един сигнал, изпратен до Европейската комисия за участие на данъчни служители, които са съдействали източване на ДДС.

Миналата седмица Мургина подаде оставка, като официалната причина посочена от нея е намаляването на приходите събрани от НАП. Депутатът Яне Янев обаче изнесе информация, че данъчните са участвали в източване на милиони левове от бюджета чрез ДДС и Мургина е знаела за това. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Кадиев: Орешарски няма да е министър след седмица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди