изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:16 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Ентусиазмът ви за работа ще дойде по-късно, но не пренебрегвайте задълженията си. Не се притеснявайте за делата си, щом веднъж сте поели нещата в свои ръце, ще направите нужното да ги приключите в срок.

ТЕЛЕЦ - Ще вървите към успеха, освободени и уверени в правилността на делата си. Преди подписване на важни споразумения се погрижете за изчистване на детайлите и не влизайте във финансови обвързаности под условие.

БЛИЗНАЦИ - В сътрудничество с колеги и партньори ще я приключите в срок започната задача, без излишни вълнения. Новости от интимен характер ще ви подтикнат към повече обвързване с партньора.

РАК - Без излишни вълнения ще се отнесете към новостите, свързани най-вече с личния ви живот. Промените ще ви подтикнат към повече активност, в желанието си да ускорите добрите развития в живота си.

ЛЪВ - Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Други ще пътуват, често служебно и това ще внесе известно притеснение в делника им. Ще се радвате на внимание и подкрепа.

ДЕВА - Старанието, което влагате в работата си ще ви донесе повече от очакванията ви. В социален план някои от вас ще засилят контактите си с чужбина. В отношенията ви с близък човек са възможни недоразумения.

ВЕЗНИ - Амбицирани сте да свършите това, което предвиждате за днес и то по най-добрия за вас начин. Ако не срещнете разбиране по някои от дискутираните въпроси, не бързайте да се настройвате критично.

СКОРПИОН - Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. С настроение ще разгърнете сили в много посоки, което неминуемо ще се отрази.

СТРЕЛЕЦ - Вземете мерки срещу възможните затруднения и не допускайте това да се отрази на работата ви. Приветствайте желанието на някой да ви сътрудничи. От своя страна бъдете изрядни в документацията си.

КОЗИРОГ - С полезните си контакти ще улесните работата си. Усърдието ви ще се оцени и в тази връзка е възможно да получите бонуси. Но в отношенията си с интимния ви партньор сте заели по-пасивна позиция.

ВОДОЛЕЙ - Оставайки реалисти за всичко около вас, ще се отнесете към работата си с нужната сериозност. Въпреки това няма да ви липсва добро настроение. Въздържайте се от коментари.

РИБИ - Отнасяйки се със загриженост към проблемите на околните, ще спечелите приятелството им, но и в същото време ще се натоварите. Това няма да ви възпре и ще останете докрай активни в подкрепата си.

 

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди