изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:23 EET
Столични криминалисти разкриха убийство    
Ред и сигурностСутринта на 11 февруари в столичното Седмо районното управление е получен сигнал от Института “Пирогов” за приет пациент в безпомощно състояние, който бил докаран в болницата около 8 часа от екип на “Бърза помощ”. След извършения медицински преглед е изяснено, че  състоянието на 31-годишния мъж е с висока степен на опасност за живота. Четири дни по-късно, на 15 февруари мъжът починал от причинените с особена жестокост травматични увреждания.

В хода на оперативно-издирвателната работа полицаите изяснили авторството на престъпното деяние – столичанинът И.М./32г./, с прякор “Кубинеца”, известен на МВР за разпространяване на наркотици. За 48 часа от започването на досъдебното производство са осъществени необходимите процесуално следствени действия, назначени са експертизи, разпитани са свидетели, събрани са данни за нападателя, на 12 февруари е образувано досъдебно производство. Установен е и мотивът за извършеното тежко криминално престъпление – желанието на жертвата да се откаже от разпространението на дрога.
“Кубинеца” е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 10 февруари е направил опит умишлено да умъртви жертвата по особено мъчителен начин. Взета му е мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа.
Днес предстои материалите да бъдат внесени от СГП в СГС с искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение на извършителя.

mvr.bg

 


Сходни връзки

Столични криминалисти разкриха убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди