изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:15 EEST
ДАНС подхваща военен с Ламборджини    
Новини ДАНС подхвана Стоян Стоянов, по прякор Стуци Ламборджинито. Спецагентите ровят дали зам-шефът на мегаагенцията “Социални дейности” във военното министерство не е подменял договори при строежа на армейското НДК, пише “Телеграф”.

Хората от ДАНС проверяват и дали има разминаване в подадените документи за наеми на военните клубове в Агенцията по вписванията от периода, когато Стуци беше шеф на “Военни клубове и информация”. Вече е образувано досъдебно производство и се разследва дали Стоянов е правил далавери. От ДАНС са изпратили писмо до министерството, в което уведомяват, че са отнели достъпа за работа с класифицирана информация на Стуци.
“Работата му е свързана с информационни масиви секретни данни и на практика той не може да си изпълнява служебните задължения. Затова, след като изтече болничният на Стоян Стоянов, той най-вероятно ще бъде освободен от длъжност”, коментираха от МО.
Прякорът на Стоянов идва заради страстта му към бързите скорости и скъпите коли. В гаража си той има едно от малкото в света “Ламборджини Контач”. Уникалното возило се оценява на около 2 млн. евро.
През 1986 г. той купува от барман “Ферари Дайтона” в отчайващо строшено състояние. Ремонтира го 3 г. През 90-те години му звъни швейцарски милионер с молбата да размени ферарито за ламборджинито. Така той сбъдва мечтата на живота си. Возилото е чинно вписано в данъчната му декларация. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

ДАНС подхваща военен с Ламборджини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди