изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:43 EEST
Николай Свинаров: Очакваме да има център дясно обединение без ГЕРБ    
Политика София. Никога Българска нова демокрация (БНД) не е искала предизборно обединение с ГЕРБ. Това заяви на пресконференция председателят на БНД Николай Свинаров, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Свинаров каза, че от ГЕРБ категорично и ясно заявяват през последните месеци, че ще участват самостоятелно на парламентарните избори. В този смисъл подобно предизборно обединение с ГЕРБ ние не очакваме. Очакваме да има център дясно обединение без ГЕРБ, което да получи толкова мандати в следващия парламент, че да направи възможното заедно с ГЕРБ да има обединение за управление на страната през цял мандат след следващите избори”, заяви той.
Свинаров допълни: „Никакво коалиране с партиите от управляващата тройна коалиция, никакво коалиране с „Атака”, защото тя не отговаря на целите и принципите, върху които трябва да бъде изградено подобно обединение.
Свинаров отново посочи, че това обединение трябва да се случи до 10 март и изрази надежда още през тази седмица или най-късно през следващата то да бъде факт
„Разбирам, че някои от десните сили в момента разсъждават по следния начин – обединение или при нас, или липса на обединение. Подобен вариант на разсъждение ни отдалечава от реалната цел – управление на дясно политически кабинет след парламентарните избори”, каза Свинаров. По думите му обратното означава работа за възпроизвеждане на сегашното управление на Тройната коалиция.
Веселина ЙОРДАНОВА
 


Сходни връзки

Николай Свинаров: Очакваме да има център дясно обединение без ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.94 секунди