изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:44 EEST
Вилфред Мартенс поискал от ГЕРБ да победят на изборите и да спрат кражбите в България    
Политика София. Вилфренд Мартенс стана почетен член на ГЕРБ по време на национален политически форум на партията, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Бойко Борисов връчи членска карта на ГЕРБ на президента на ЕНП Вилфренд Мартенс, след като бе прочетено решението на Изпълнителната комисия на партията.


В своето изказване пред участниците във форума, Бойко Борисов отбеляза, че казаното от Мартенс е натоварване с политическа отговорност. „Той поиска от нас нещо много просто - да победим на изборите и да спрем кражбата в България”, заяви Борисов. Според Борисов - хубавото след днешната среща е, че е ясен отговорът на въпроса - кои са партньорите на ГЕРБ и каква ще е коалицията. По думите му - приятелите на ГЕРБ са големите европейски партньори, Европейската комисия и Европейската народна партия. „Сигурно е, че тези хора, както застават зад нас, така ще изискват от нас”, заяви Борисов.
Той увери председателя на ЕНП, че в страната има много експерти, които имат много по-големи качества от ръководството, което ще гарантира бъдещето на ГЕРБ и надграждането на партията.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Вилфред Мартенс поискал от ГЕРБ да победят на изборите и да спрат кражбите в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди