изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:23 EEST
ИВАН ЖЕЧЕВ СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА НЕГРУ ВОДА    
ОбществоДобричкият хореограф Иван Жечев през миналата седмица е имал среща с кмета на румънския град Негру вода Николин Йон. Заедно с него в съседна Румъния са гостували още няколко наши съграждани.

Добричкият хореограф Иван Жечев през миналата седмица е имал среща с кмета на румънския град Негру вода Николин Йон. Заедно с него в съседна Румъния са гостували още няколко наши съграждани. Водени са разговори относно съвместни културни мероприятия, разказа за НДТ Иван Жечев, който предал на градоначалника на Негру вода специални поздрави от кмета на Добрич Детелина Николова. Г-н Николин Йон е обещал да съдейства за участието на румънски изпълнители във фолклорното надсвирване, което Иван Жечев планира да организира тази година. То ще се състои в село Тянево и ще бъде предимно за млади фолклорни таланти на възраст от 7 до 14 години. Кметът на Негру вода е получил също покана да бъде гост на представянето на новата книга на Иван Жечев, паралелно с тържественото отбелязване на неговия 70-и юбилей. Книгата е озаглавена "Моите житейски пътеки".
 


Сходни връзки

ИВАН ЖЕЧЕВ СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА НЕГРУ ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди