изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:24 EEST
Две деца загинаха при пожар в къща в русенското село Караманово    
СпортРусе. Две деца загинаха при пожар в къща в русенското село Караманово, съобщиха от пресцентъра на МВР. В Областната дирекция на полицията в Русе около 13.10 часа днес е постъпил сигнал за пожар в къща в село Караманово. Към населеното място са изпратени служители на Районната служба за “Пожарна безопасност и спасяване” в Бяла, както и от Районното полицейско управление в Бяла.

 При пристигането на място, огнеборците установили, че гори едноетажна кирпичена къща - около 16 кв. м площ. По данни на кмета на селото, който след сигнала на пожарната веднага е отишъл на местопроизшествието, огънят бързо е обхванал постройката. Според първоначалната информация в жилището е имало три деца, но едното - 8-годишно момче, е избягало. То разказало, че е отворило печка на твърдо гориво, от нея е паднала жар и е запалила къщичката. Според момчето, вътре са останали другите две деца – на 1,7 г. и 2,9 г., а майка им - 33-годишната Е.Й. не била вкъщи.
Пожарът е локализиран и изгасен. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Две деца загинаха при пожар в къща в русенското село Караманово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди