изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:34 EEST
ГУБЕРНАТОРЪТ ПРИЗОВАВА ДА ПОДКРЕПИМ "БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ"    
ОбществоВ специално обръщение, изпратено до медиите от пресцентъра на администрацията, областният управител на Добрич д-р Ердинч Хаджиев призовава всички да подкрепим феномена Белоградчишки скали в надпреварата за новите седем чудеса на света.

От администрацията припомнят, че стартира в световен мащаб кампанията за определянето на новите 7 чудеса на света, като българското предложение в инициативата е природният феномен "Белоградчишки скали", представляващи естествени скални образования. "С цел популяризиране и класиране кандидатурата на тази уникална забележителност за страната ни на челно място, апелирам - нека се присъединим към гласуването на интернет адрес  www.new7wonders.com или на официалния сайт на община Белоградчик www.belogradchik-bg.net. За да получи българската кандидатура по-широка подкрепа, се обръщам и към общинските администрации, институции, граждански структури и партньорски организации, към всички добруджанци. Нека активно се включим и дадем своя глас за единственото номинирано творение на природата от България!" - се казва в обръщението на губернатора.Той отбелязва още, че това е начин, който ще допринесе да се фокусира вниманието върху възможностите на страната ни като привлекателна туристическа дестинация - както за туризъм, така и за инвестициии, и ще се разкрие уникалната ни природа пред света.
 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОРЪТ ПРИЗОВАВА ДА ПОДКРЕПИМ "БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди