изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-30 @ 03:01 EET
ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА МЛЕЧНА СУБСИДИЯ    
НовиниОт вчера до 27 февруари 2009 г. ще се извършва прием на документи за финансово подпомагане по Целева субсидия за произведено и продадено качествено краве, биволско, овче и козе мляко, за м. януари, съобщиха от държавен фонд "Земеделие".

Подпомагането е в размер на 0,20 лв. за литър качествено краве и козе мляко и 0,25 лв. за литър качествено биволско и овче мляко.
Млекопроизводителите ще могат да кандидатстват за безвъзмездната помощ до 20-то число всеки месец, до изчерпване на разпределения финансов лимит.Субсидия за произведено и продадено качествено краве мляко се предоставя на  земеделски производители, които са категоризирани първа група млекодобивни стопанства. Количеството краве мляко, което се субсидира не може да надхвърля индивидуалната млечна квота на производителя. Субсидия за козе мляко могат да ползват земеделски производители, които притежават най-малко 20 бр. кози. Определена е и горна граница за дневна млечност от биволица до 12 литра, от овца до 1,5 литра и от коза до 3 литра.
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА МЛЕЧНА СУБСИДИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди