изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:34 EET
Защо се самоуби синът на Велизар Енчев?    
Общество
28-годишният Румен се простреля в дома си със законен пистолет. Наркотици, семейни скандали, деспотичен баща, депресия, нещастен случай. Това са версиите за самоубийството на 28-годишния син на журналиста Велизар Енчев - Румен.


Той се простреля със законно притежаван пистолет в дома си на ул. "Вихрен" в столичния кв. Павлово към 4 часа сутринта на 16 февруари, вторник. Предсмъртно писмо няма. В съседната стая спяла приятелката му - отпратил я, защото искал да е сам. Събудил я изстрелът. Двамата смятали да сключат брак, разказаха пред "ШОУ" изумени техни приятели.
В полицията сигналът е подаден в 4.43 ч. Приятелката на Румен казала пред полицаите, че той е в депресия от известно време и често говорел за самоубийство. Изпратил я да си легне, защото му било тежко и не искал да я разстройва.
В дома им с такси пристигнала и друга жена. С нея самоубиецът говорил по телефона дълго между 3 и 4 часа, като накрая казал, че му се иска да се гръмне. Тя го убеждавала поне да я изчака да поговорят, взела такси и тръгнала към Павлово. Когато пристигнала обаче, Румен вече се бил прострелял.

Близки до семейството обаче твърдят пред репортер на “ШОУ”, че момчето не било суициден тип и че ако е имал такива намерения е щял да отпрати приятелката си. Според близък сътрудник на Велизар Енчев, поел ангажимента с уреждането на погребението в гробищен парк “Бояна”, Румен бил се застрелял по невнимание, като си “играел” с пистолета.
Приятели на Велизар Енчев говорят, че напоследък той имал проблеми със сина си, между тях станали и няколко скандала. Някои предполагат, че Румен е вземал наркотици и това е била причината за разрива, защото дотогава отношенията им били чудесни.
Румен също споделял с приятели, че е имал проблеми с родителите. Той се оплаквал, че баща му е прекалено взискателен, недоволен бил, че синът му още не се е реализирал в живота. Близки на семейството описват Румен като умно и чувствително момче. В момента още следвал – бил студент трета година.

Велизар Енчев има и дъщеря.

Велизар Пенков Енчев е роден на 7 януари 1953 г.

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Защо се самоуби синът на Велизар Енчев? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди