изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Денят ви ще бъде натоварен с лични ангажименти, служебна работа и всичко, което изисква внимание и професионализъм. С конструктивните си решения ще спечелите съюзник в лицето на конкурент.

ТЕЛЕЦ - Делово предложение ще ви изправи пред трудности, с които предстои да се справите. В по-голямата част от времето си ще обръщате внимание на важните неща, оставяйки на втори план всичко останало.

БЛИЗНАЦИ - Новите изисквания на работното място ще ви накарат да попълните знанията си с допълнителна информация. Засилените контакти ще ви помогнат по-скоро да постигнете желаните резултати.

РАК - Ще търсите нови пътища за подобряване на работата си. Допълнителните средства, вложени в организацията ще се възстановят скоро, не ги жалете. Правейки своя избор, ще се подготвите за бъдещите събития.

ЛЪВ - Импулс за работа ще ви дадат добрите решения и полезното сътрудничество с хора, в чиито професионални умения сте убедени. Ще мобилизирате силите си и ще се справите в срок със задачите си.

ДЕВА - Задачи, свързани с личните ви предпочитания ще провокират активността ви днес. В тази връзка ще потърсите съдействие от човек, на когото може да се доверите. Други от вас ще направят промени в програмата си.

ВЕЗНИ - За да сте пълноценни в делата си е нужно да запазите търпение и добро отношение към работата си. Без гняв и недоверие към света около вас. В състояние на стрес не бихте могли да сте си полезни.

СКОРПИОН - Повече усмивки днес. Делата ви ще се подреждат по начина, по който желаете и без излишно натоварване ще свършите предвиденото. Наред с това ще получите и предложение в делови план.

СТРЕЛЕЦ - Подобряване на бюджета си, с такива намерения ще започнете деловата седмица. Не пренебрегвайте желанията си, изпълнението им ще внесе настроение и подобри значително духа ви.

КОЗИРОГ - Интересът ви към някого ще ви накара да проявите повече активност към личността му, като потиснете нерешителността си. Имате силна интуиция, която няма да ви подведе, вслушвайки се в нея.

ВОДОЛЕЙ - Проявете разбиране към намерението на някого да изяви повече себе си. Сътрудничеството ви с него ще се окаже полезно за общите ви задачи. В личен план се погрижете да върнете дълговете си.

РИБИ - Подарете си нещо, което силно желаете и ще направите по-лесно реализацията на задачите си. Родените в средата на периода ще имат повече поводи за удовлетворение от работата си.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди