изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:25 EEST
НОВА БАЗА ЗА МАЛЧУГАНИТЕ В УЧИЛИЩЕ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"    
ОбразованиеТази година учебното заведение ще отбележи 110 години от своето създаване

Обновената база на подготвителната група "Малчуган" при основно училище "Отец Паисий" в Добрич бе официално открита и осветена вчера. Водосвет отслужи архиерейският наместник Стоян Иванов. Ремонтът е реализиран изцяло със средства на училището и труда на персонала, като са обособени занималня, игротека и отделен санитарен възел. Ръководител на подготвителната група е Виолета Белчева, която се занимава с 24 деца на 5 и 6 години.
"Винаги сме се старали да създадем добри условия за нашите ученици и децата от предучилищната група" - подчерта пред НДТ директорът на училище "Отец Паисий" Божан Пейчев и добави, че това дава възможност за по-добра подготовка по различните учебни предмети и реализиране на класните и извънкласни дейности.
Тази есен първокласници ще прекрачат прага на учебното заведение за 110-и път. По повод годишнината от създаването на училището са предвидени различни прояви с участието на бивши и настоящи възпитаници. Всеки пети добричлия е пряко или косвено свързан с ОУ "Отец Паисий", сподели още г-н Пейчев. За тези 110 години през училището са минали хиляди ученици.
 


Сходни връзки

НОВА БАЗА ЗА МАЛЧУГАНИТЕ В УЧИЛИЩЕ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди