изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:44 EEST
ДИСКУСИЯ ЗА НАСИЛИЕТО СЕ ПРОВЕДЕ В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ    
ОбразованиеДебат, свързан с насилието на работното място, се е провел на 16 и 17 февруари във Висше училище Международен колеж в Добрич. Целта е била да се коментират всички видове насилие - физическо, психическо, финансово, сексуално, етническо и т.н., разказа Анастасия Стоянова, участвала в дискусията, заедно със своите състуденти от първи курс на специалността "Маркетинг и мениджмънт".

Заедно с д-р Димитрина Каменова студентите са разговаряли и за приоритетите и предизвикателствата пред младите хора и тяхното пълноценно сътрудничество за решаване на проблеми. Участниците в дебата са били разпределени в три работни групи, а водещи са били Виктор Михайлов и Давид Голант. Специален дневен ред е регламентирал времето за изказване по съответната тема и едноминутното отговаряне на въпроси, зададени от опонентите, както и  за лично становище. В крайна сметка, след усилени дебати, участниците от всяка група са подготвили свой вариант за разрешаване на проблемите.
 


Сходни връзки

ДИСКУСИЯ ЗА НАСИЛИЕТО СЕ ПРОВЕДЕ В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди