изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:00 EET
Борисов: Станишев излъга, че ще намали сметките за парно    
Политика Премиерът излъга хората, че ще намали сметките за парно, знаейки какво могат ДКЕВР и "Булгаргаз" и какви ще са цените. Това каза лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов, участва във форум за професионалното образование и обучение.

неща предложихме за "Топлофикация", но за тях беше важно да я откраднат и веднага да я приватизират - мислеха, че ще успеят, но сега ги е страх от нас, че ги наблюдаваме, и вече се вижда, че не могат и да я управляват, най-много да я фалират до изборите, подчерта Борисов.  Според него да кажеш на хората, че ще намалиш цената на парното след април, е подигравка с тях.

Запитан за НАП, Бойко Борисов посочи смените на фигури като Румен Овчаров, Румен Петков, Мария Мургина, Корнелия Нинова, Делян Пеевски и попита: "За някой да разбрахте защо се сменя?". След това, по думите му, те "тихомълком" се връщат на най-високи партийни или държавни постове. Това ще се случи и с Мургина, прогнозира Борисов,. Аз далеч не мисля, че тя е най-виновната, допълни Борисов. Той смята, че "под натиск е правила много неща".

Тези корупционни кръгове в БСП така се бият помежду си и си създават проблеми един на друг, че на премиера единствената роля е да ходи да ги замазва, каза Бойко Борисов. Той не е съгласен с тезата, че опозицията е виновна за скандалите в НАП, която е проверявана от ДАНС. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Борисов: Станишев излъга, че ще намали сметките за парно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди