изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:05 EET
Три деца са загинали при пожар в столичния квартал "Мусагеница"    
Ред и сигурностСофия. Три деца са загинали при пожар през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. През изминалото денонощие служителите на пожарната са реагирали на 148 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 78 пожара, от които 30 в обекти на икономиката и личната собственост на гражданите и 48 без нанесени преки материални щети. Извършени са 64 аварийно-спасителни дейности и помощни операции.

Загинали са трима, пострадали са двама. Един час след полунощ вчера бил получен сигнал за възникнал пожар в апартамент на ул. ”Г. С.Раковски”. Вследствие на пожара пострадал 75-годишен мъж. Причината е късо съединение. Снощи в 23.09 часа бил получен сигнал за възникнал пожар в дървена барака в кв. “Мусагеница”. В гасенето на пожара са участвали четири пожарни автомобила, линейка на пожарната и две линейки от Спешна медицинска помощ. При пожара са загинали три деца – на седем месеца, две и три години. 27-годишният собственик на бараката е пострадал, настанен е в болница, с опасност за живота. Причина - неправилно ползване на отоплителен уред на твърдо гориво.
През денонощието огнеборци са участвали в провеждането на 18 операции за оказване помощ на населението в следствие на падналите обилни снеговалежи.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Три деца са загинали при пожар в столичния квартал "Мусагеница" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди