изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:34 EEST
Пастир намери труп на 20-годишно момче    
Ред и сигурностТруп на 20-годишно момче е открит вчера от пастир в местността „Бадемите” над Кресна. Установено е, че тялото е на Павлин Кирилов Адамов от Кресна.

При направения оглед е констатирано, че по тялото има прорезна рана, съобщи Дарик радио.
Трупът на младия мъж е транспортиран в благоевградската болница за съдебномедицинска експертиза. „Все още не е ясно дали става дума за убийство или самоубийство. Работим по всички възможни версии”, заяви директорът на Областната дирекция на полицията в Благоевград комисар Константин Титянов. Той уточни, че ще изчакат заключението на аутопсията, за да са категорични за причините за смъртта.
Кметът на Кресна Илиан Кръстев заяви, че няма повече информация по случая. „Нека криминалистите първо си свършат работата”, добави още той.
Това е вторият случай на открит труп на младеж за месеца в Благоевградска област. На 9 февруари бе намерено тялото на изчезналия 40 дни по-рано Иван Тумбалов на 18 години.
Междувременно от "Пирогов" съобщиха днес, че в детската реанимация е докарано с опасност за живота 19-годишно момче от София. А.С. е със счупен череп, сътресение на мозъка, счупени десен крак и ляв лакът. Причината е жесток побой, съобщи БГНЕС.
 


Сходни връзки

Пастир намери труп на 20-годишно момче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди