изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Изразената подкрепа към вас е стимул да продължите в посоката, избрана от вас. За някои тя се свързва с кариерата, за други с бизнеса или в личното усъвършенстване, във всички случаи ще напредвате.

ТЕЛЕЦ - С намерение сте да предявите по-високи претенции откъм заплащане и други социални придобивки. Ако сами определяте времето си, ще дадете предимство на финансови и делови ангажименти.

БЛИЗНАЦИ - Проявете повече търпение в отношението си с онези, които намирате за безинтересни и не показвайте отегчението си. Усилията ви ще дадат резултат и ще се възползвате от благоразположението им.

РАК - Ако ви се наложи да решавате повече задачи наведнъж, не изпадайте в стрес. Можете и ще се справите, каквото и да ви струва това. Ще се поздравите с постигнатото, освен, че ще впечатлите някого с поведението си.

ЛЪВ - Без излишни приказки и суета ще се посветите на проекта, с който ви свързват и финансови очаквания. Ролите ще се сменят и на вас ще се падне да поемете ръководната, ако все още това не се е случило.

ДЕВА - На работното място с авторитет ще се наредите сред хората, взимащи решения и няма да губите времето си в празни приказки. С предприемчивите си действия ще станете претенденти за харесвана от вас позиция.

ВЕЗНИ - Доброто ви име днес ще работи за вас. Поставени в изгодна позиция, ще ви направят водещи при взимане на решения. Освен със съвестта и разума си се съобразявайте и с мнението на хората, с които работите.

СКОРПИОН - Бъдете реалисти и не изпадайте в заблуди по отношение на собствената си значимост. Развитията от последните дни трябва да ви подскажат на къде духа вятъра и да не изпаднете в комична ситуация.

СТРЕЛЕЦ - Лъч светлина за онези, които са изгубили надежда за любовта си. Ще се радвате на споделени мисли и чувства с партньора и това ще ви даде сили да продължите напред. Други ще изграждат противоречия с колеги.

КОЗИРОГ - Забавяне или неблагоприятно развитие на интересуващ ви въпрос може да ви настрои враждебно към света около вас. Запазете търпение, много скоро нещата ще се подредят добре и ще намерите изход.

ВОДОЛЕЙ - Притеснени сте по въпроси, яснотата по които се губи. В тази връзка ще търсите различни мнения, за да си изградите достоверна преценка за случващото се. Здравословен проблем ще отшуми скоро.

РИБИ - Загриженото ви отношение и поведение към някого ще му помогне по-бързо да се справи с проблемите си. Вие също няма да сте лишени от подкрепа. По свои причини ще търсите нови предизвикателства.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди