изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:56 EEST
ОРГАНИЗИРАТ ЕПИСТОЛАРЕН КОНКУРС    
НовиниВсяка година Международното бюро на Всемирния пощенски съюз съвместно с ЮНЕСКО организира епистоларен конкурс за млади хора с цел да ги мотивира да разберат важната роля на писмото като средство за комуникация и да се подхрани тяхната привързаност към писмата, това съобщиха от местния клон на "Български пощи" за НДТ.

За тази година темата на конкурса е "Напишете писмо до някого, за да му обясните как достойните условия на труд могат да подобрят живота ни". "Български пощи" разработи свои правила, по които ще протече конкурсът за млади хора в страната. В надпреварата могат да участват ученици от 8 до 15-годишна възраст, като е нужно всеки да напише своето съчинение по темата под формата на писмо, което да съдържа между 500 и 1000 пълноправни думи.
Желаещите да участват трябва да изпратят писмата до 31 март тази година на адрес "Български пощи" ЕАД, управление "Маркетинг", ул."Академик Стефан Младенов" №1, блок 31, 1700 София. До участие ще бъдат допуснати писмата, които са придружени с информация за трите имена на автора, неговата възраст и пол, училището и класа в който учи, населеното място, от което е и копие от ученическата му карта. Комисия ще оцени съчиненията - първо, второ и трето място, а ще бъдат определени и две писма за поощрителни награди. Победителите ще получат грамота и предметна награда. Класираното на първо място писмо ще бъде преведено и изпратено до Международното бюро на Всемирния пощенски съюз за участие в световния епистоларен конкурс.
 


Сходни връзки

ОРГАНИЗИРАТ ЕПИСТОЛАРЕН КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди