изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:23 EEST
ГЕРГАНА МАКНЕВА СКОЧИ ЗА СРЕБРО И БРОНЗ    
Новини Лекоатлетката на “Добруджа” Гергана Макнева спечели два медала от държавния шампионат в зала за юноши и девойки младша възраст.

С личен резултат 11.38 м в тройния скок тя е станала вицешампионка на България, а в скока на дължина, където също е подобрила постижението си, се окичила с бронзов медал – резултатът й е 5.25 м.

Нейният съотборник Станимир Господинов, също даде върхови резултати на първенството в столичната зала “Фестивална”. Той обаче стана трети в тройния скок с 13.83 м и се класира четвърти в скока на дължина с 5.79 м.

Лични резултати на 60 и 200 метра постигнаха Виолета Кънева, Стелла Иванова и Елона Георгиева, но останаха извън десетката. Добри бягания на по-дългите дисциплини направи и Ивелина Димитрова, съобщи треньорът Милен Петров. В щафетата 4 по 200 метра квартетът на “Добруджа” е завършил на 6 място от общо 23 тима. 

По най-добрия начин честта на добричката лекоатлетическата школа защитиха и възпитаниците на Еманоела Янкова в клуб “Добруджа 99”. При девойките Ася Евтимова, Радосвета Симеонова и Ели Димитрова подобриха личните си резултати и се наредиха между шесто и девето място на 1500 и 3000 м. При юношите Илми Хасанов финишира 17-и на 1500 м, а на 3000 метра получи травма и не завърши. НДТ

 

 


Сходни връзки

ГЕРГАНА МАКНЕВА СКОЧИ ЗА СРЕБРО И БРОНЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди