изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:49 EEST
Слави сбърка с онанизма    
Новини Слави Трифонов най-накрая се появи на екран и зае мястото си. Иво Сиромахов му връчи кожена папка с отчет за свършеното от него в месеца му като водещ. Дългия символично го разжалва като скъса специално поставени за целта на раменете му пагони, накара се на Ванката. С две думи: Слави се завърна. Дотук всичко беше за шоуто.

Той се появи отново с черни очила пред телевизионната аудитория, което избягва да прави, когато няма проблем с очите... Но да си дойдем на думата. За онези психоаналитици, които биха се заели да разнищват това, което казва с думи, а и това, което остава скрито между редовете, ще стане ясно едно: Слави очевидно е използвал пълноценно отпуска си по болест, за да затопли отношениятна с Би Ти Ви. „Вижте забавните, смешни... реклами т.н”, призова той. Като се има предвид, че не много отдавна се гавреше с тъпотията им и се чудеше в ефир кой ги измисля, за да се разхожда по нервите на ръководството, което е болезнено чувствително на тема реклами, промяната е доста рязка. Той умираше да се бъзика с авторите на култовото изречение „Простата алармира” и други подобни.

Като се заговорихме за такива работи...Слави с нова сила и удвоена евергия се нахвърли върху парламента и човечетата вътре. Направи обаче една сериозна грешка като нарече депутатите ни „онанисти”, въпреки че без звук устните му изрекоха и „чекиджии”. Той обясни, че те се самозадоволяват и затова им е прикачил това определение. Уви, думата онанист няма нищо общо със самозадоволяването, въпреки че терминът погрешно е навлязъл в разговорната реч, а понякога дори и в медицинската литература. Грехът на библейския Онан, е че прекъсва половия акт, за да не свърши в жената.

Библейският разказ за него е кратък. След смъртта на брат му Ир Онан трябва да продължи неговия род, като “влезе” при братовата си жена в изпълнение на Мойсеевия закон (Второз. 25:5-9). Онан, знаейки, че потомството ще носи името на брата, ще има претенции и дял в наследството, “излива семето на земята, за да не даде потомство на брат си” (Бит. 38:9). За това си деяние, което “беше зло пред очите на Господа”, е умъртвен. Изводът е прост: всеки, който грубо нарушава Божия закон, ще умре. Онан не изпълнява задълженията си според Закона - да продължи рода на брат си - и е наказан със смърт.  http://vip-bg.info

 


Сходни връзки

Слави сбърка с онанизма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди