изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:02 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност54-ГОДИШЕН водач от Добрич с инициали Д. Г. е спипан да управлява пиян, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Той е спрян за проверка 22 февруари 20 часа от полицейски автопатрул на Първо РПУ. Техническото средство, с което е изпробван водачът, е отчело 2.39 промила алкохол в издишвания от него въздух. По надлежния ред на Д. Г. е взета кръвна проба. Задържан е за срок от 24 часа в Първо РПУ.
ПОЖАР в селскостопанска постройка в добричкото село Приморци е гасен на 22 февруари. Съобщение на произшествието е получено около 16.03 часа в областно звено "Пожарна безопасност и спасяване". Пожарът е потушен от дежурен екип на втора районна служба "ПБС". Пламъците унищожили около 20 квадратни метра от покривната конструкция на постройката. Спасена е намиращата се в близост жилищна сграда. Пожарът е причинен от късо ел. съединение в инсталацията на постройката. 
ТРИ катастрофи с един пострадал са регистрирани в Добричка област през уикенда. За същия период са гасени четири пожара, огнеборците са участвали и в две аварийно-спасителни дейности в Каварна - отводняване на сгради. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди