изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:24 EEST
Янев: Уволнете Дулева, иначе – нови разкрития    
Новини До края на седмицата да бъде уволнена дисциплинарно директорката на данъчната агенция в Бургас Румяна Дулева, поиска лидерът на партия “Ред, Законност и Справедливост” Яне Янев. Ако това не се случи той се закани да изнесе нови скандални факти свързани с данъчните.

Компетентните институции трябва да се задействат, иначе ще се види, че има покровителство над корупцията от най- високо ниво в държавата, коментира той.
Янев отново потвърди, че разполага със справка за нерегламентирано участие на Дулева при покупко-продажби и препродажби на недвижими имоти в атрактивни райони по Черноморието.
Тя излъга, че по никакъв повод и никога не се е занимавала с имоти, отсече Янев. По думите му Дулева и съпругът й са осъществили над 30 сделки за особено атрактивни имоти със спекулативно увеличени цени, така че от един имот са печелени огромни суми. От вписванията по сделките е видно, че тези имоти не са прехвърляни на пазарни цени. Оценките при продажбите са многократно занижени, но въпросът е в това, че тя е съпругът й не са платили никакви данъци за приходите си от тази дейност, както е по закон, заяви Янев. По думите му бившият директор на НАП Мария Мургина също е участвала в нерегламентирани брокерски операции. При един от тези случай синът на Мургина е получил дарение от майка си. Тя му е дарила през 2006 г. две трети от имот в местността Буджака в Созопол, добави Янев. /БЛИЦ

ГОРЕЩО ИНТЕРВЮ ВЪВ ВЕСТНИК "ТРУД" НА БИВШ РЕГИОНАЛЕН ШЕФ НА НАП

Според Вас, НАП в Добрич участвала ли е или не в схемите на Мария Мургина?

Според Вас НАП в Добрич /данъчното/ за кого работи??

Орешарски: Не знам за източване на ДДС


 

 


Сходни връзки

Янев: Уволнете Дулева, иначе – нови разкрития | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди