изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:45 EEST
Борисов: ДАНС е заплаха за националната сигурност    
Политика
Агенцията на Станишев – ДАНС, която той създаде и с която се гордее, публично оповести отнемането на достъпа до квалифицирана информация на Мария Мургина. Достъп, обаче се отнема, когато изтича информация към престъпността. Ако някой е заплаха за националната сигурност, това е ДАНС.


Така столичният кмет Бойко Борисов продължи днес словесната престрелка с министър-председателя, предаде БГНЕС. Лидерът на ГЕРБ определи като "каруцарски израз от Банкя, който може да се чуе на гарата" изказването на Станишев, че се е "разпищолил". Това премиерът заяви по повод на Борисов заради твърдението му, че той стои на върха на аферата с ДДС в данъчната дирекция.
Кметът коментира, че е под достойнството му да отговаря на подобни изрази и те не трябва да бъдат използвани от политик и премиер.
По повод сметките за парно кметът отново заяви, че Станишев е излъгал с обещанието си, че те ще бъдат намалени, а всъщност те са доста по-високи. Борисов отново напомни, че някои от "изгонените" от Станишев министри сега заемат високи партийни постове, като посочи за пример Корнелия Нинова, Румен Петков и Румен Овчаров. Борисов обясни този факт с твърдението, че "или службите не докладват на Станишев, което значи, че е слаб премиер, лли той прикрива хора от висшите кръгове на партийната власт".
По повод твърдението на министър-председателя, че в Столична община има корупция, Борисов заяви, че ако му бъде посочен нарушител, той би го отстранил веднага и даде пример с вече сполетените от такава съдба служители на общината.  dir.bg
 
 
 


Сходни връзки

Борисов: ДАНС е заплаха за националната сигурност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди