изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:39 EEST
БСП ГЕРОИ: Галя Топалова замесена в ДДС афера?    
НовиниГаля Топалова, която напоследък таблоидите спрягат за новата изгора на Румен Петков, е замесена с ДДС аферите на ГКПП Капитан Андреево, пише “Хасковска Марица”. Топалова е собственик на “Локомотив”-Пловдив.

Според надеждни източници чрез мрежа от фалшиви турски фирми по няколко пъти на месец се точили солидни суми от републиканския бюджет. Запознати разясниха, че за целта се прилагат схеми, крити зад паравана на турското карго. Въпреки че официално името на Топалова не фигурира никъде, източници от Митница Свиленград разясниха как всички на пункта знаели, че това са нейни фирми.
Подобно твърдение изнесе и Българската легия “Антимафия”. От там алармираха за куп нередности и далавери по границите. Един от случаите, за които сдружението забърка с престъпността сигнализира ДАНС, засяга точно ДДС аферата с близките компании до една от най-известните жени в България.

От мястото където се твърди, че е прилагана тази схема – Митница Свиленград, категорично отричат информацията и заявяват, че не познават въпросната дама. Много се спекулира с темата точене на ДДС. Трудно може да стане нещо подобно на това, за което говорите. Все пак ще направим проверка и ще видим дали има подобен случай, категоричен е началникът на свиленградската митница Филип Александров. Той определи като неверни твърденията, че можело да се източва ДДС чрез фалшиви турски фирми, и поясни, че при такива случаи се разследват и партньори от други страни. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

БСП ГЕРОИ: Галя Топалова замесена в ДДС афера? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди