изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:45 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Обградени с внимание и нежни чувства, ще бъдете провокирани към творчески и лични изяви. Развитията ще са благоприятни за бизнеса, кариерата и партньорствата. Ще ви зареждат с добри очаквания.

ТЕЛЕЦ - Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата.

БЛИЗНАЦИ - Потиснете раздразнението си, ако такова съществува и изяснете отношенията си с онези, с които имате противоречия. Нечие предложение ще ви заинтригува и с внимание ще подготвите следващите си действия.

РАК - Ще се погрижите за онези въпроси, чиито развитие изостава напоследък. Намирайки решения за тях, ще ви олекне и ще съберете сили за новите предизвикателства, които навлизат в живота ви.

ЛЪВ - По-лесно ще се справите с всичко, което планирате, ако не разпилявате вниманието си в много посоки. Отделете време и за себе си, проблемите, споделени с приятели и хора, бързо ще намерят решение.

ДЕВА - Ще подготвяте деловите си изяви за следващите дни, като се погрижите и за информираността си. Финансите ще ви позволят да осигурите на близките си повече от нещата, които биха искали за себе си.

ВЕЗНИ - Делови причини могат да променят плановете ви. Решаване на финансов въпрос ще ви направи активни, но случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба.

СКОРПИОН - Сами ще потърсите път към онези, с които до скоро не сте били в блестящи отношения. Предстои ви обща работа, заради която ще загърбите емоциите си. Животът ви ще стане по-интересен.

СТРЕЛЕЦ - Повишената ви чувствителност ще стане причина да пристъпите добрия тон в общуването, с което може да си създадете проблеми. Навреме се овладейте и станете приятели с онези, които ви дразнят.

КОЗИРОГ - Разностранните ви познания ще ви срещнат с подобни на вас хора, с които ще ви бъде по-лесно да осъществите идеите си. Предвидено пътуване може да се осуети, но не го превръщайте в драма.

ВОДОЛЕЙ - Ще отделите повече време на дома и семейството си, опитвайки се да наваксате пропуснатото. Добра новина, свързана с децата или друг близък човек, ще стане повод за семейно тържество.

РИБИ - Умората ще ви накара да предпочетете топлината на дома пред шума и суетата на вън. Духовни занимания ще обогатят представите ви за други светове, не по-малко интересни и загадъчни.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди