изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:55 EEST
Минчо Спасов: Вместо осъдителни присъди органите "бълват" към Яне Янев    
Политика Правоохранителната система трябва да бълва осъдителни присъди, а не да захранва със скандални материали депутата Яне Янев, за да дава скандални интервюта. Това мнение изрази председателят на вътрешната комисия в НС Минчо Спасов от НДСВ по БНТ тази сутрин.

Първото нещо, което ще попитам директора на ДАНС Петко Сертов, след като се създаде парламентарната комисия за контрол на агенцията, е дали са правени проверки за изтичане на информация от служители на ДАНС към депутата Яне Янев, каза още Минчо Спасов.
Относно вота на недоверие, който жълтите не подкрепиха, Спасов заяви, че НДСВ е от партиите, които си плащат сметката. Той определи вота като несериозен.
Не виждам нищо ново. Това ние си го знаем. Така депутатът от НДСВ коментира доклада на американския департамент, в който се посочва, че българските институции не се борят ефективно с организирана престъпност и корупция и политици участват безнаказано. Депутатите трябва да избират дали ще са бизнесмени или политици, категоричен е Спасов.
Той изрази мнение, че МВР трябва да приеме редукцията на състава. Спасов даде за пример Чехия, която била с население 10 млн. души и разполагала с 40 хил. полицаи, а в България са 7.5 млн. с 60 хиляди. Полицаите организират протест на 15 март пред Чешкото посолство. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Минчо Спасов: Вместо осъдителни присъди органите "бълват" към Яне Янев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди