изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:17 EEST
Антония Първанова ще даде старт на благотворителна кампания „За още едно българче”    
Общество София. Народният представител от НДСВ и зам.-председател на Комисията по здравеопазване в Народното събрание д-р Антония Първанова ще участва в пресконференция, на която ще бъде обявен стартът на благотворителната инициатива на козметичната компания „Роза Импекс”, съобщиха от НДСВ. Компанията дарява 150 000 лева за подпомагане на български двойки с репродуктивни проблеми.


Кампанията носи името „За още едно българче” и ще даде шанс на 36 семейства да станат родители. Партньори на „Роза Импекс” са фондация „Искам бебе” и сдружение „Зачатие”.
Пресконференцията ще се проведе на 4 март 2009 г., от 11:00 часа, в зала „Пловдив” на Новотел „Пловдив”. Д-р Антония Първанова участва и като консултант на благотворителната кампания. Тя бе вносител на законовите промени за създаване на т. нар. фонд „Ин витро”. В резултат на това бяха заделени 20 млн. лв., с които да се платят до три опита ин витро на двойки с репродуктивни проблеми.
В срещата с медиите ще участват още инж. Димитър Георгиев – собственик на козметична компания „Роза Импекс”, Радина Велчева – председател на фондация „Искам бебе”, Анна Зашева – председател на сдружение „Зачатие”, Милена Георгиева – мениджър в козметична компания „Роза Импекс” и координатор на благотворителната кампания.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Антония Първанова ще даде старт на благотворителна кампания „За още едно българче” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди