изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:45 EEST
Евреи готови да купят Левски    
СпортМилиардерът Мекитен се насочва към сините, сделката със Стяуа пропада Бизнесмените от еврейски произход Шон Мекитен и Нати Меир са готови да купят Левски, стана ясно вчера. Първоначално двамата искаха да поемат Стяуа (Букурещ), но сделката със собственика на клуба Джиджи Бекали почти сигурно пропада. - Ако не купи Стяуа, мистър Мекитен ще се насочи към Левски - съобщи пред “7 дни спорт“ Нати Меир по телефона от Букурещ.

 - Имаме напълно реална оферта за закупуване на клуба.

Нати Меир добави, че двамата с милиардера Мекитен са добри познати с бившия собственик на Левски Майкъл Чорни, който в момента притежава 20% дял. Меир, който е и депутат, не уточни дали става въпрос за пълно поглъщане на Левски, или само за дял от клуба.

В Стяуа двамата с Мекитен първоначално предложиха 40 млн. евро за целия пакет акции, а след това вдигнаха до 50 млн. Бекали обаче поиска 80 млн. След това пазарлъците се завъртяха около 30 млн. за половината клуб. Бекали съобщи, че им е предложил 50% от акциите срещу тази сума, но купувачите поискали 51% и това спряло преговорите.

Последната среща между евреите и Бекали беше късно снощи, но според всички прогнози сделка няма да има.

sport1.bg

 


Сходни връзки

Евреи готови да купят Левски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди