изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:53 EEST
Сараите на ДПС строени от източено ДДС    
Политика

Сараите на Ахмед Доган в „Бояна”, хотел в „Рибарица” и СПА комплексите до Девин и Бургас са строени със средства от източване на ДДС и с далавери от Държавния резерв. Това обяви по БНР депутатът от ДСБ Атанас Атанасов. На нарочна пресконференция той щял да разкрие как премиерът, председателят на парламента и главният прокурор се опитвали задружно да замажат скандала и да го прикрият.



Частичната информация за корупционните схеми на ДПС получили от НАП, но тя пристигнала доста късно преди да се закрие парламентът, за да не може да се иска парламентарно разследване.
Сведнията за престъпните схеми били оскъдни, а експертите от НАП посочвали, че информацията е оскъдна и към края на март може би ще приключи цялостната проверка. Резултатите от нея се очаквало да бъдат изнесени около Великден, каза депутатът, който разполагал с документи в подкрепа на твърденията си.
 Лидерът на партия „Ред, законност и справедливост” Яне Янев също подкрепи разкритията на Атанасов. Той поясни, че хотелът в „Рибарица”,  на който собственик е Арбен Хавльов, е правен с източено ДДС и това било доказано. Според Янев вече имало постановление на прокуратурата за крупната измама.

Frognews.bg

 


Сходни връзки

Сараите на ДПС строени от източено ДДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди